Inschrijven

 
Van harte welkom
 

U bent van harte welkom als patiënt bij Mondzorgpraktijk De Meer. 

Er zijn verschillende mogelijkheden om zich bij ons in te schrijven.

De eerste mogelijkheid is door het onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van de eerste afspraak.

Bij het inschrijven van meerdere gezinsleden kunt u in het laatste invulveld de namen, geboortedata en BSN nummers van uw gezinsleden opgeven.

Het aanmelden kan ook telefonisch of aan de balie bij ons in de praktijk.

Goed om te weten
 
  • Bij uw eerste afspraak ontvangt u van ons een gezondheidsvragenlijst. Wij vragen u de gezondheidsvragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. Uw medische gegevens zijn strikt vertrouwelijk en wij gaan daar zorgvuldig mee om.
  • Wij streven ernaar om op de geplande tijden te behandelen, echter kunnen wij dit nooit garanderen. Denk aan bijvoorbeeld spoedgevallen. Wij vragen hiervoor uw begrip.
  • Om de planning zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen wij u minimaal 5 minuten voor uw afspraak aanwezig te zijn. Geef wijzigingen in uw adres, telefoonnummer, e-mailadres en/of zorgverzekeraar altijd tijdig aan ons door. Dat kan telefonisch, per email of aan de balie.
  • De afspraken die u heeft gemaakt kunt u alleen wijzigen op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. U ontvangt een week en een dag van tevoren een email ter herinnering. Na de tweede herinnering kunt u de afspraak niet meer kosteloos afzeggen, ongeacht de reden. Aan deze service kunnen echter geen rechten worden ontleend. U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de gemaakte afspraak.
  • Bij het niet nakomen of niet tijdig (minstens 48 uur van tevoren) afzeggen van een afspraak wordt € 22,00 per 10 minuten gereserveerde tijd in rekening gebracht.
  • Uw eerste afspraak zal over het algemeen bestaan uit een controle en een aantal röntgenfoto’s, waarna er een behandelplan met kostenbegroting wordt gemaakt. 
  • Wij sturen onze declaraties door naar Infomedics die de factuur eerst indient bij uw zorgverzekeraar. Van Infomedics ontvangt u eventueel een restnota per email die binnen 30 dagen moet worden voldaan om verhoging te voorkomen. Indien u de factuur liever per post wilt ontvangen, dient u ons daarvan op de hoogte te brengen. Desgewenst kunt u de nota ook direct na de behandeling per pin betalen.
nl_NL_formalNL