Ontmoet ons team

Stephan Tjiook tandarts
Stephan
Tjiook
TANDARTS
Anna Veneziani Tandarts Mondzorgpraktijk De Meer
Anna Veneziani
TANDARTS
Abdelilah el Hassouni mondhygienist
Abdelilah
El Hassouni
MONDHYGIËNIST
Mondzorgpraktijk De Meer
Dionne
van Eeken
MONDHYGIËNISTE

Mondzorgpraktijk De Meer is een moderne praktijk in Amsterdam-Osdorp. Je kunt zich hier inschrijven als nieuwe patiënt of contact met ons opnemen voor een afspraak bij de tandarts & mondhygiënist.

Visie
Wij streven naar een toekomst waarin onze patiënten geen gaatjes of andere gebitsklachten meer hebben, waardoor we niet meer hoeven te boren en vullen. Hierdoor heeft iedere patiënt een gezond gebit. Een gebit waar men tevreden over is.

Je mond is een spiegel van je gezondheid. Wij zien gaatjes, slijtage, tandsteen en pijn als een signaal dat er iets niet in balans is in je lichaam. In plaats van alleen de klacht (het symptoom of gevolg) te verhelpen, gaan we ook op zoek naar de oorzaak zodat er niet opnieuw klachten zullen ontstaan.

Die oorzaak ligt regelmatig buiten de mond. Bijvoorbeeld in bepaalde gewoontes die je jezelf in de loop der jaren hebt aangeleerd, maar niet altijd even goed werken. Oorzaken zijn bijvoorbeeld te vinden op het gebied van omgeving, voeding (eten & drinken), beweging, ademhaling, slaap, spanning, ontspanning en de mate van geluk en voldoening die je ervaart. Regelmatig zal de oplossing zitten in het implementeren van goede, nieuwe gewoontes. Dat is niet altijd even gemakkelijk, en daarom is het belangrijk hierin de juiste begeleiding en coaching te bieden.

Wij willen goede en persoonlijke zorg leveren, zodat mensen een gezond, mooi en zorgenvrij leven kunnen leiden. Daarbij kijken we primair naar de mond, maar secundair nemen we ook het plaatje van de totale mens mee. Het werken aan een goede mondgezondheid voor onze patiënten doen we niet alleen, maar samen met de patiënt. Door ze met veel persoonlijke aandacht te begeleiden, coachen en ondersteunen naar een gezond en fijn gebit.

Missie
Wij willen met onze persoonlijke en integrale werkwijze een voorbeeld zijn voor de rest van tandheelkundig Nederland.

Studie en ervaring
Onze tandarts en mondhygiënisten zijn afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Zij hebben veel ervaring opgedaan bij tandartspraktijken binnen en buiten Amsterdam. Door deze jarenlange ervaringen kunnen zij u de beste zorg bieden.

Persoonlijke benadering
Bij ons is het erg belangrijk dat onze patiënten zich op hun gemak kunnen voelen. Daarom werken wij op een kalme en beheerste manier. Dit combineren wij met een persoonlijke benadering wat angstige patiënten vaak fijn vinden. Op deze manier voelen zij zich op hun gemak in de stoel en is hun ervaring beter. Het bezoeken van een tandarts en mondhygiënist zou voor niemand een angst moeten zijn.

Beroepsvereniging
Wij zijn als tandarts en mondhygiënisten lid van de beroepsverenigingen KNMT & NVM. Dit houdt onder andere in dat wij voortdurend bezig zijn om de kennis en ontwikkelingen op het gebied van mondzorg bij te houden. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit en veiligheid bieden voor uw behandeling.

nl_NL_formalNL